Tietoa meistä

Taiga Bear Kuusamo Oy on 100%:sti kuusamolainen luontoelämyksiä, eläinten katselua ja valokuvausta tarjoava yritys.

”On etuoikeus saada työskennellä hienoissa maisemissa taigametsän upeimpien eläinten kanssa.”

Meidän tarinamme

Kuusamon Kuntivaara on kuuluisa karhuistaan ja siellä on katseltu ja kuvattu niiden puuhia jo toistakymmentä vuotta. Saimme tietää, että Karhu-Kuvaus Kuusamo etsi jatkajaa toiminnalleen edellisen yrittäjän jäädessä eläkkeelle.

Saimme kuulla tästä mahdollisuudesta ja emme epäröineet hetkeäkään. Vuoden 2023 alussa perustimme Taiga Bear Kuusamo Oy:n.

Meitä kolmea uutta yrittäjää yhdistää loputon kiinnostus villin arktisen luonnon seuraamiseen, sekä valokuvaukseen.

Luonnon seuraamiseen ei kyllästy

Meille luonnon ja sen tapahtumien seuraaminen on intohimo. Vaikka retket karhukojulle ovatkin meille työtä, silti jokainen yhdessä asiakkaiden kanssa luonnossa vietetty hetki on myös meille elämys.

Myös luontovalokuvaus on tärkeä osa toimintaamme. Olemme halunneet luoda hyvät puitteet ja mahdollisuudet myös ammattimaiselle valokuvaukselle.

Haluamme myös viedä eteenpäin tärkeää viestiä luonnon monimuotoisuuden säilyttämisestä. Luonto antaa edellytykset myös meidän ihmisten elämälle.

 

Yhteistyö Oulangan kansallispuiston  ja Metsähallituksen kanssa

Olemme Metsähallituksen ja Oulangan kansallispuiston yhteistyöyritys. Kumppanuuden osana olemme sitoutuneet noudattamaan kestävän luontomatkailun periaatteita.

Oulangan kansallispuisto logo

Meidän arvomme

  • Luonnon kunnioittaminen. Teemme työtä suurella sydämellä ja arvostuksella karhujen ja muiden paikallamme vierailevien eläinten parissa.
  • Villin luonnon ja sen monimuotoisuuden säilyttäminen. Toimimme vastuullisesti ja viemme viemme viestiä eteenpäin luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen puolesta.
  • Yhteistyö ja paikallisuus. Toimimme yhdessä paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa ja haluamme olla mukana kehittämässä Kuusamoa Suomen luontopääkaupunkina.
  • Hyvä asiakaspalvelu ja -kokemus. Teemme työtämme, jotta asiakkaamme viihtyvät ja saavat upean luontokokemuksen sekä paljon hyödyllistä tietoa arktisesta luonnosta.