Jäsenedut ja lisäpalvelut

Kuulutko kameraseuraan? Voit saada jäsenalennuksen karhunkatselusta!

Oletko vailla majoitusta? Ota yhteyttä, voimme auttaa sinua!

Haluaisitko syödä ennen karhunkatseluretkeä tai aamupalan kojulla vietetyn yön jälkeen tai käydä vaikka saunassa? 

Teemme yhteistyötä paikallisten yritysten ja palveluntuottajien kanssa. Tältä sivulta löydät palveluita, tarjouksia ja linkkejä yhteistyökumppaneittemme sivuille. Kysy meiltä lisää, autamme mielellämme!

Jäsenalennukset

 

Saat jäsenalennuksen karhunkatselun hinnasta, mikäli kuulut johonkin seuraavista yhdistyksistä:

Huom! jäsenyys on pyydettäessä todistettava ja jäsenalennuksia ei voi yhdistää keskenään. Jäsenalennusta ei voida myöntää jälkikäteen, jos varaus on jo maksettu. Saat jäsenalennukseen oikeuttavan koodin verkkokauppaamme, kun olet meihin yhteydessä sähköpostilla info@taigabearkuusamo.fi tai puhelimitse/whatsapp (ks. yhteystiedot sivun alareunasta).

Lisäpalvelut

 

Majoitus

Ollilan Lomamajat, mökkimajoitusta sekä ravintola- ja ohjelmapalveluita upeissa maisemissa järven rannalla. https://www.ollilanlomamajat.fi

Aamiainen, Ruokailu ja Sauna

Pohjolan Pirtti & Kievari sijaitsee Vuotungin kylässä matkan varrella vain 15 minuutin päässä Taiga Bear Kuusamosta. He voivat järjestää saunan, aamiaisen karhuyön jälkeen tai vaikkapa illallisen ennen karhunkatselua upeassa maalaismiljöössä! Palvelut toimivat tilausperiaatteella, joten ota yhteyttä etukäteen!

https://www.pohjolanpirtti.fi/

Kuljetus

Taksi Jukka Palosaari, p. +358 400 384 751. Kuljetuspalvelu 1-8 henkilölle.